Anne Thestrup Meimbresse

Ověřila Anne Thestrup Meimbresse

Klinický farmaceut, lékárna Varde

Zde si můžete prohlédnout profil Anne »
Obsah:

Vyzkoušejte hladké a smyslné ošetření Brazilian Vax

Brazilská depilace je známá pro své četné výhody, které z ní učinily oblíbenou metodu pro mnoho žen:

  1. Dlouhodobé odstranění chloupků: Jednou z největších výhod brazilské depilace Vax je, že výsledky trvají déle ve srovnání s jinými metodami odstraňování chloupků, jako je holení nebo depilační krémy. Po úspěšném ošetření se můžete těšit z hedvábně hladké pokožky bez chloupků po celé týdny.
  2. Jemnější růst chloupků: Při opakovaných ošetřeních brazilským voskem mohou být chloupky časem slabší a jemnější. To znamená, že mezi jednotlivými ošetřeními jsou méně viditelné a méně obtěžující.
  3. Hladší pokožka: Brazilská depilace odstraňuje nejen chloupky, ale také odumřelé kožní buňky na povrchu pokožky. Výsledkem je hladší a rovnoměrnější struktura pokožky, která je na dotek jemná a zlepšuje vzhled intimní oblasti.
  4. Dlouhodobější výsledky: Je známo, že ošetření brazilským vaxem poskytuje dlouhodobé výsledky. To znamená, že se můžete déle těšit z hladké pokožky bez chloupků, což je ideální řešení pro ty, kteří se chtějí vyhnout častému odstraňování chloupků.

Díky těmto výhodám se brazilský Vax stal neuvěřitelně oblíbeným mezi ženami, které chtějí dosáhnout hladké pokožky bez chloupků v intimní oblasti. Je důležité zmínit, že ošetření brazilským vaxem vyžaduje dovednosti a znalosti a pro dosažení nejlepších a nejbezpečnějších výsledků se doporučuje nechat si ho provést odborníkem.

Profesionální After Wax Lotion
Přípravek pro použití po depilaci voskem, depilace cukrovou pastou nebo brazilská depilace
+15.000 recenzí
Běžná cena Od 599,00 Kč
Výprodejová cena Od 599,00 Kč Běžná cena
Profesionální After Wax Lotion - Přípravek pro použití po depilaci voskem, depilace cukrovou pastou nebo brazilská depilace

Příprava na brazilskou depilaci: jak se připravit

Před zahájením depilace je třeba provést několik důležitých příprav. Tyto kroky pomohou zajistit, aby ošetření bylo co nejúčinnější a nejpohodlnější.

  1. Fyzická příprava: Před ošetřením je důležité se ujistit, že oblast, která má být depilována, je čistá a suchá, předtím použijte přípravek Intim Wash od společnosti Australian Bodycare, abyste zajistili čistotu oblasti. Před ošetřením se osprchujte a vyvarujte se nanášení krémů, olejů nebo pleťových mlék na pokožku, protože to může snížit účinnost vosku. Pokud máte delší chloupky, doporučujeme je před ošetřením zastřihnout na vhodnou délku.
  2. Délka a růst chloupků: Pro dosažení nejlepších výsledků s brazilským voskem je důležité, aby chloupky byly dostatečně dlouhé a rostlé. Ideální je, když jsou chloupky dlouhé asi 0,5-1 cm, aby se vosk mohl dobře uchytit a účinně je odstranit. Minimálně 2-3 týdny před ošetřením se vyhněte holení dané oblasti, abyste zajistili dostatečný růst chloupků.
  3. Příprava pokožky: Abyste minimalizovali riziko podráždění a zarůstání chloupků po ošetření, můžete si několik dní před brazilskou vakcínou provést peeling pokožky. Použijte jemný tělový peeling Australian Bodycare, který odstraní odumřelé kožní buňky a připraví pokožku na depilaci voskem. Krouživými pohyby jemně vmasírujte tělový peeling do pokožky a poté ji důkladně opláchněte. Vyhněte se však peelingu těsně před dnem ošetření, abyste předešli podráždění.

Dodržením těchto přípravných kroků, včetně použití jemného tělového peelingu Australian Bodycare, si můžete být jisti, že jste připraveni na nejlepší možné ošetření brazilským voskem a dosáhnete požadovaných výsledků. Nyní, když jste na ošetření připraveni, můžeme přejít k dalšímu kroku.


Proces ošetření brazilským voskem: průvodce krok za krokem k hladké depilaci

Jakmile si připravíte pokožku a jste připraveni provést ošetření brazilskou vakcínou, postupujte podle tohoto průvodce krok za krokem:

  1. Příprava produktů a nástrojů: Ujistěte se, že máte po ruce všechny potřebné produkty a nástroje, včetně balíčku pro brazilskou depilaci od Australian Bodycare, který obsahuje After Wax Lotion, Intim Wash a Body Scrub. Tyto produkty jsou speciálně vyvinuty tak, aby zklidňovaly a vyživovaly pokožku před ošetřením i po něm.
  2. Zahřátí vosku: Při zahřívání vosku na doporučenou teplotu postupujte podle pokynů uvedených na nádobě s voskem. Pozor, vyzkoušejte vosk na vnitřní straně zápěstí, abyste se ujistili, že není příliš horký a nezpůsobí vám popáleniny na kůži.
  3. Naneste vosk: Pomocí špachtle nebo aplikační tyčinky naneste vosk ve směru růstu chloupků v požadované oblasti. Buďte opatrní a přesní, abyste dosáhli rovnoměrné a souvislé vrstvy vosku.
  4. Umístěte voskový proužek: Umístěte voskový proužek na vrchní část vosku a jemně přitlačte, aby byl pevně přichycen. Vosk a voskový pásek nechte několik okamžiků na místě, aby vosk přilnul k chloupkům.
  5. Odstraňte voskový pásek: Pevně držte pokožku a jedním rychlým pohybem odstraňte voskový pásek proti růstu chloupků. Proužek stáhněte jedním plynulým pohybem, abyste minimalizovali nepříjemné pocity.
  6. Opakování postupu: Opakujte postup na požadovaných místech, dokud neodstraníte nežádoucí porost chloupků.
  7. Dokončení ošetření: Po depilaci naneste na ošetřená místa After Wax Lotion z balíčku Brazilian Wax od Australian Bodycare. Toto mléko pomáhá zklidnit a vyživit pokožku a redukuje případné zarudnutí a podráždění.
  8. Po brazilské depilaci: Je důležité udržovat pokožku čistou a hydratovanou. Proto pokračujte v exfoliaci pokožky v dané oblasti pomocí tělového peelingu od Australian Bodycare. Exfoliaci zakončete hydratací pokožky tělovým mlékem.

Konkrétní techniky a metody se mohou lišit v závislosti na konkrétní technice brazilské depilace, kterou používáte. Je důležité pečlivě dodržovat pokyny k přípravku a ošetření, abyste dosáhli co nejlepších výsledků a předešli jakémukoli poškození nebo podráždění pokožky.

Tělový peeling pro aknózní pokožku
Hloubkově čisticí peeling se 100% přírodním Tea Tree olejem, proti černým tečkám a rozšířeným pórům
+15.000 recenzí
Běžná cena 399,00 Kč
Výprodejová cena 399,00 Kč Běžná cena
Tělový peeling pro aknózní pokožku - Hloubkově čisticí peeling se 100% přírodním Tea Tree olejem, proti černým tečkám a rozšířeným pórům
Tělové mléko na suchou pokožku a proti pupínkům
Vyživující tělové mléko, které zabraňuje vysušování pokožky
+15.000 recenzí
Běžná cena Od 399,00 Kč
Výprodejová cena Od 399,00 Kč Běžná cena
Tělové mléko na suchou pokožku a proti pupínkům - Vyživující tělové mléko, které zabraňuje vysušování pokožky

Doba trvání brazilské depilace: Jak dlouho trvá?

Doba trvání depilace se může u jednotlivých osob lišit. Obecně lze očekávat, že výsledky brazilského vaxu budou trvat přibližně 3-4 týdny. Po uplynutí této doby začnou chloupky dorůstat a pro udržení požadovaného výsledku se doporučuje podstoupit další ošetření.

Je důležité si uvědomit, že růst chloupků a trvanlivost brazilské depilace může být ovlivněna několika faktory, včetně individuálních vzorců růstu chloupků, hormonálních změn, genetiky a rutinní péče. U některých jedinců může docházet k rychlejšímu nebo pomalejšímu růstu chloupků, což může ovlivnit trvanlivost ošetření.

Máte-li další otázky nebo obavy ohledně ošetření brazilskou depilací, doporučujeme kontaktovat odborného lékaře nebo si o tomto tématu přečíst podrobnější informace. Vždy je nejlepší být dobře informován, abyste mohl/a učinit nejlepší rozhodnutí pro své osobní potřeby a preference.


Často kladené otázky o brazilské depilaci

Zde jsou odpovědi na některé z nejčastějších otázek a obav týkajících se brazilské depilace:


Je brazilská depilace bolestivá?

Práh bolesti se u jednotlivých osob liší, ale je normální, že během ošetření pociťujete určité nepohodlí. Bolest však lze minimalizovat použitím kvalitních produktů, jako je například balíček brazilské depilace od společnosti Australian Bodycare, který je navržen tak, aby ošetření bylo pohodlnější.


Jak dlouho trvá depilace?

Doba trvání závisí na různých faktorech, jako je růst chloupků a ošetřovaná oblast. Obecně může ošetření trvat 30 minut až hodinu.


Jak dlouho trvá výsledek brazilské depilace?

Výsledky se mohou lišit, ale obvykle můžete očekávat hladkou pokožku po dobu 3-6 týdnů v závislosti na cyklu růstu chloupků.


Mohu provést brazilskou vakcínu doma?

Obecně se doporučuje, aby brazilskou vakcínu provedl profesionální lékař, který má zkušenosti a znalosti správné techniky a hygienických postupů. Se správnými znalostmi a školením však můžete ošetření provádět i doma.


Co mám dělat před a po ošetření přípravkem Brazilian Vax?

Před ošetřením je důležité nechat chloupky dorůst do doporučené délky, vyvarovat se používání krémů nebo olejů na ošetřovanou oblast a pokožku lehce exfoliovat, aby byla připravena. Po ošetření je důležité se prvních 24-48 hodin vyhýbat opalování, horkým koupelím a používání parfémovaných přípravků na danou oblast, aby nedošlo k podráždění.


Je přípravek Brazilian Vax vhodný pro muže?

Ano, brazilskou depilaci lze provádět i u mužů a dosáhnout tak hladké intimní zóny bez chloupků. Ošetření není omezeno pouze na ženy a lze jej přizpůsobit individuálním potřebám.

Komesketický balíček k brazilské depilaci
3 produkty pro depilaci intimních partií a bikin
+15.000 recenzí
Běžná cena 1.599,00 Kč
Výprodejová cena 1.599,00 Kč Běžná cena 1.799,00 Kč
Komesketický balíček k brazilské depilaci - 3 produkty pro depilaci intimních partií a bikin