Anne Thestrup Meimbresse

Ověřila Anne Thestrup Meimbresse

Klinický farmaceut, lékárna Varde

Zde si můžete prohlédnout profil Anne »
Obsah:

Větší plnost řas díky séru na řasy

Tajemstvím krásných řas s neuvěřitelnou plností je sérum na řasy. Účinné sérum s aktivními složkami pro hustší, delší a plnější řasy. Řasy, kterých si všimnete.

Sérum vám dodá delší, hustší řasy s tmavší barvou a krásným zakřivením. Sérum způsobí, že z řas vyroste více chloupků. Zahušťuje řasy, prodlužuje růstovou fázi, prodlužuje řasy, prodlužuje dobu, než řasy vypadnou, a dodává vám více řas.

Díky inovativním a účinným složkám různých sér na řasy jsou řasy obvykle delší, hustší a silnější po 6 až 8 týdnech. Můžete také získat řasy, o kterých jste snili.

Aplikace a použití séra na řasy nemůže být jednodušší. Sérum se nanáší jako běžná řasenka, jednou denně, ke kořínkům chloupků horních řas víčka. Nejlépe večer, než jdete spát a máte čistá oční víčka. Stačí jeden tah kartáčkem. Nezapomeňte sérum vyčistit přípravkem, který neobsahuje olej, který by mohl zabránit jeho působení. Nechte ho několik minut působit, než začnete používat obvyklé krémy a přípravky péče o pleť. To je vše, co je potřeba. První výsledky byste měli vidět po 6 až 8 týdnech, možná i o něco dříve.


Co je sérum na řasy?

Séra, která vyživují a pěstují chloupky na řasách, se nazývají séra na řasy. Séra obsahují účinné látky, které stimulují růst řas, takže jsou delší a hustší.

Tajemstvím účinnosti sér na řasy jsou účinné látky. Séra na řasy vám dodají přirozené, silné řasy a eliminují potíže s umělými řasami. Proto tolik žen séra na řasy miluje. Řasy, které získáte, jsou přirozené a zcela vaše. I když se rozhodnete používat umělé řasy, sérum vám bude stále k užitku, protože posiluje vaše vlastní řasy.

Většina sér na řasy obsahuje vitamin E, B5, keratin a kyselinu hyaluronovou. Kromě toho sérum často obsahuje další účinné látky, které posilují chloupky a dodávají jim lesk a dobrou hydrataci. Některá séra obsahují léčivou látku prostaglandin, která poskytuje chloupkům příznivé podmínky pro růst. Pokud používáte sérum s touto látkou, měli byste si být vědomi vedlejších účinků, pokud jste těhotná nebo podstupujete léčbu očí.


Jak používat sérum na řasy

Sérum na řasy se nanáší pomocí aplikátoru podobného tomu, který se používá na tekuté oční linky. Sérum je průhledné a snadno se nanáší. Sérum byste měli používat na vyčištěnou pleť, jednou nebo dvakrát denně, a nanášet ho podél horní linie řas. Nebojte se sérum použít těsně před spaním.

Důležité je nanášet sérum na čistá oční víčka bez make-upu a nečistit přípravky obsahujícími olej. Pokud použijete mastný přípravek, vytvoří se povrch, kterým sérum nemůže proniknout. Můžete použít velké množství séra, aby vypadalo trochu mokré, ale dávejte pozor, aby se vám nedostalo do očí, protože může trochu štípat.

Sérum funguje tak, že proniká do pokožky, hluboko ke kořínkům řas a stimuluje je. Z dobře nakrmených folikulů vyrostou v krátké době neuvěřitelně dlouhé a husté řasy. Řasy také často ztmavnou a vytvoří krásný rámeček kolem vašich očí.

Takto dlouho fungují séra na řasy

Pokud používáte sérum na řasy denně, účinek obvykle trvá 2 až 3 měsíce. Obvykle uvidíte znatelný rozdíl v řasách po 8 týdnech používání, ale to, jak rychle sérum působí, se u jednotlivých osob liší. Jakmile dosáhnete požadovaného výsledku, můžete si účinek udržet používáním séra dvakrát týdně.

Co se stane, když přestanete používat sérum na řasy?

Mnoho lidí se ptá, co se stane s řasami, když přestanete používat séra. Opadají řasy? Co se stane? Stručně řečeno, ano, časem vám řasy vypadají, ne však kvůli séru, ale protože řasy jsou přirozeně nahrazovány. Stává se to každému a je to zcela normální. Dokud se tak ale nestane, zachováte si jejich délku a tloušťku.

Je sérum na řasy bezpečné?

Použití séra je obecně bezpečné. Většina sér na řasy používá rostlinné složky. Mohou se však vyskytnout alergické reakce. Pokud se u vás objeví zarudnutí nebo podráždění v okolí očí, poraďte se s lékařem a přestaňte výrobek používat.

Některá séra používají léčivou látku prostaglandin. Jedná se o látku, která může způsobit nežádoucí účinky například u těhotných žen, pacientů s očním zákalem a pacientů podstupujících chemoterapii nebo radioterapii. Pokud si nejste jisti, zda můžete sérum na řasy používat, vždy se poraďte se svým lékařem.


Dlouhé řasy - jak získat delší řasy

Proč mají některé ženy dlouhé řasy?

Tajemstvím krásných a svůdných řas je správná péče o řasy. Pečujte o ně, používejte sérum a tyto účinné tipy a budete mít dlouhé řasy, které vydrží.

Než začnete, je dobré vědět něco o tom, jak řasy rostou a jaký je jejich cyklus.

Jak rychle řasy rostou

Řasy jsou vaším přirozeným "doplňkem", který rámuje vaše oči a je jednou z nejsvůdnějších a nejženštějších věcí, které máte. U mnoha žen se stává, že se řasy lámou nebo vypadávají. To je ale vlastně zcela normální, protože je to součást přirozeného růstového cyklu řas.

Všechny naše chloupky, včetně řas, se během roku vymění. Takže i když náhle přijdete o všechny řasy, například při požáru, dorostou vám stejně jako ostatní vlasy. Celkově trvá 4 až 8 týdnů, než řasy plně dorostou. To je také důvod, proč se plný účinek séra na řasy projeví až po této době.

Pečujte o své řasy - vyvarujte se těchto 5 chyb, které řasy poškozují.

Jelikož řasy dorůstají poměrně dlouho, je škoda, když si je poškodíte, protože bude trvat 2 měsíce, než dorostou. Proto se o své řasy dobře starejte! Zde je 5 nejčastějších chyb, které poškozují řasy.

  1. Natočíte si řasy řasenkou

Pokud si chcete natočit řasy, dělejte to pouze bez řasenky. Řasenka řasy zpevňuje, a proto se snáze lámou. Proto před nanesením řasenky použijte kleštičky na řasy. Pokud chcete, aby se řasy rozhouply a vydržely, můžete nejprve kleštičky na řasy na minutu zahřát fénem.

  1. Spíte s řasenkou

Možná se vám nepodaří sundat řasenku před spaním. Ale vašim řasám to neprospěje. Když dopadnou na polštář, jsou mimořádně zranitelné. Proto si řasenku sundejte a hydratujte je sérem na řasy nebo použijte zbytky krému a přejeďte si řasy prsty.

  1. Používáte voděodolnou řasenku

Voděodolná řasenka je mnohem odolnější než běžná řasenka, ale také způsobuje vysušování řas. Řasenku je pak také těžší znovu odstranit bez použití odličovače na bázi oleje. Pokud totiž chcete použít sérum na řasy, nesmí být na řasách žádný olej. Olej vytváří vrstvu, kterou sérum nemůže proniknout.

  1. Používáte umělé řasy

Umělé řasy jsou pro vaše vlastní řasy náročné. Pokud používáte umělé řasy často, může jejich váha způsobit jejich polámání. Proto je dobré omezit jejich používání na zvláštní příležitosti. Pokud používáte umělé řasy často, je nezbytné používat sérum na řasy, které posiluje vaše řasy nejen co do délky, ale i tloušťky.

  1. Špatně odstraňujete řasenku

Existuje správný způsob odstranění řasenky a mnoho špatných. Nejlepší způsob je přiložit na 15 sekund na zavřené oči vatový tampon s odličovačem. Opakujte dvakrát. Můžete použít odličovač očí, který je k tomuto účelu vyroben. Ten řasenku změkčí, takže ji můžete odstranit jemnými tahy směrem dolů. Žádné tření!


3 rady pro dlouhé řasy

Tipy pro dlouhé a plné řasy:

  1. Použijte kleštičky na řasy

Natočte řasy na třech místech, začněte uvnitř a postupujte směrem ven. Přímo u víčka, uprostřed řasy a pak 1 až 2 milimetry od špičky. Dávejte pozor, abyste netlačili příliš silně, protože by mohlo dojít k polámání řas.

  1. Kreslení tužkou na oči 

Hnědou, černou nebo šedou tužkou na oči obtáhněte všechny chloupky mezi řasami. Poté vezměte vatový tampon a přejeďte jím po řasách, aby mezi chloupky zůstala jen barva. Nyní jste vytvořili iluzi hustších řas.

  1. Použití séra na řasy

Séra na řasy poskytují delší, hustší a přirozené řasy. To je důležité, protože se jedná o vaše vlastní řasy, nikoli umělé. Ale i když se rozhodnete používat umělé řasy, sérum na řasy vám bude stále prospěšné, protože vaše řasy posílí.