Anne Thestrup Meimbresse

Ověřila Anne Thestrup Meimbresse

Klinický farmaceut, lékárna Varde

Zde si můžete prohlédnout profil Anne »
Obsah:

1. Vyhněte se bakteriím na kůži

Při intimním holení se snadno stane, že krátce po holení se na pokožce objeví červené a svědivé hrbolky. Tyto červené hrbolky jsou známé také jako rány po holení a jsou způsobeny bakteriemi, které se dostávají do kožních pórů.

Proto je nejdůležitějším předpokladem úspěšného intimního holení bez červených hrbolků udržování čisté pokožky. Ve sprše před holením byste se proto měli umýt mycím prostředkem, který je součástí tohoto kompletního balení intimního holení pro muže.

Všechny produkty obsahují Tea Tree Oil, který účinně bojuje proti bakteriím. Mycí prostředek účinně čistí pokožku od bakterií pomocí přírodních účinných látek a zanechává pokožku připravenou na holení.

Když se chystáte holit, je také důležité zahřát pokožku teplou vodou. Ta změkčí pokožku i chloupky a učiní je před holením poddajnějšími.

Nakonec pleť důkladně opláchněte a použijte Intim balm, který rychle zklidňuje a chladí citlivou pleť po holení a zanechává ji svěží a zdravou. Intim balm navíc poskytuje vaší pokožce tu nejlepší výživu. Voda po holení hloubkově hydratuje, aby posílila vaši pokožku a učinila ji mimořádně odolnou. Je vhodná pro všechny typy pleti - i pro tu nejcitlivější.

2. Žiletka má být jen vaše

Pro krásné a důkladné intimní oholení nezapomeňte, že váš holicí strojek je individuální. To znamená, že ho nemůžete sdílet s nikým jiným - ani s partnerem. Všichni máme na pokožce bakteriální flóru, a pokud budete sdílet holicí strojek s ostatními, dostanou se vám cizí bakterie do vlasových folikulů a budete se muset potýkat s nevzhlednými hrbolky po holení.

Při holení byste také neměli zapomínat používat ostrý a čistý holicí strojek. Tupá čepel poškozuje a trhá kůži a zanechává na ní řezné rány a červené boule. Než se rozmáchnete žiletkou, použijte gel na holení od společnosti Australian Bodycare, který stejně jako ostatní výrobky Australian Bodycare obsahuje Tea Tree Oil proti bakteriím, které způsobují červené ranky po holení. Gel na holení je průhledný, takže máte nad svým intimním holením plnou kontrolu a břit lépe klouže po jemné pokožce v intimní oblasti.

3. Používejte čisté a účinné produkty

Přestože parfém krásně voní, je pro pokožku náročné být vystavena působení alkoholu, který parfém obsahuje. Proto je důležité pečovat o pokožku před, během a po intimním holení pomocí vyživujících a posilujících produktů. Všechny naše výrobky jsou dermatologicky testovány, a proto jsou vhodné pro citlivou pokožku. Díky oleji Tea Tree Oil, který je jednou z hlavních účinných látek přípravků Australian Bodycare, získáte účinnou péči o pokožku před holením, během něj i po něm a zároveň účinně působíte proti bakteriím, které způsobují červené ranky po holení.

Na péči po holení se často zapomíná, ale je stejně důležitá. Pokožka je po holení mimořádně citlivá, a proto je stále vystavena působení bakterií. Používejte například Intim balm, která je obzvláště vhodná pro hydrataci a udržení čistoty vlasových folikulů, aby pokožka zůstala po holení hladká a krásná.

Bonusový tip: Neholte se před sportem

I když si můžete intimní partie oholit těsně před návštěvou posilovny, není to dobrý nápad. Po oholení jsou vaše vlasové folikuly otevřenější, a tudíž náchylnější k bakteriím. Pot není sterilní a obsahuje spoustu bakterií, které mohou zalézt do vlasových folikulů a způsobit vám podrážděnou pokožku a červené, zanícené rány. Proto byste s holením měli vždy počkat až po skončení tréninku.

Proč se vám po intimním holení dělají červené pupínky

Pokud jste si to ještě neuvědomili, rádi bychom vám to znovu připomněli. Po intimním holení se vám dělají nevzhledné červené boule, protože se vaše vlasové folikuly a póry otevírají a infikují bakteriemi. Jde o druh zánětu, a proto červené hrbolky někdy připomínají malé pupínky.

Pokud tedy chcete dosáhnout čistého a krásného intimního oholení, je důležité mít správné vybavení a výrobky, které udržují hygienu schopnou bojovat proti bakteriím. Díky antiseptickým vlastnostem Tea Tree Oil je nepostradatelný v boji proti červeným hrbolkům po holení - a výrobky s touto antibakteriální látkou zajistí bezchybné intimní oholení.

Jak se pomocí správných přípravků vyhnout otlakům od žiletky, zarůstajícím chloupkům a červeným hrbolkům:

  1. Omyjte si oblast obličeje Face Wash, abyste odstranili bakterie.
  2. Důkladně opláchněte vlažnou vodou.
  3. Naneste Shave Gel, počkejte jednu minutu a oholte se ve směru chloupků.
  4. Důkladně opláchněte vlažnou vodou.
  5. Na oblast po holení naneste After Shave.

O produktech:

Intim Wash – 100 ml
Intimní mycí gel využívá přírodní Tea Tree OiL, který poskytuje účinnou ochranu proti zarudnutí, zarudnutí, zarůstání chloupků a dalším kožním problémům po intimním holení. Antibakteriální účinek Tea Tree Oil působí proti bakteriím, které způsobují zarudnutí po intimním holení.

Intim Shave – 200 ml
Gel na holení obsahuje antibakteriální Tea Tree Oil, který bojuje proti bakteriím a udržuje pokožku po holení zdravou a čistou. Gel na holení je zcela průhledný gel na holení. Díky tomu máte lepší přehled o tom, kde se holíte. Máte tak větší šanci vyhnout se bolestivým nehodám při intimním holení.

Intim balm – 100 ml
Po holení snižuje riziko vzniku otlaků, zarůstajících chloupků a zarudnutí spojených s intimním holením. Balzám obsahuje přírodní účinné látky, jako je alantoin, tasmánský pepř a antibakteriální Tea Tree Oil, které účinně zabraňují nepříjemným pocitům po intimním holení.

Výrobky Australian Bodycare jsou dermatologicky testovány, takže vás můžeme ujistit, že naše výrobky jsou šetrné k pokožce - i pro osoby s citlivou pletí.

Sada na holení intimních partii
3 přípravky pro prevenci zarůstání chloupků, vyrážky po holení a pupínků
+15.000 recenzí
Běžná cena 799,00 Kč
Výprodejová cena 799,00 Kč Běžná cena 899,00 Kč
Sada na holení intimních partii  - 3 přípravky pro prevenci zarůstání chloupků, vyrážky po holení a pupínků