Anne Thestrup Meimbresse

Ověřila Anne Thestrup Meimbresse

Klinický farmaceut, lékárna Varde

Zde si můžete prohlédnout profil Anne »
Obsah:

Proč mužům vypadávají vlasy

Mužská plešatost je také známá jako androgenní alopecie a v 9 z 10 případů je způsobena hormonálními faktory a dědičnou predispozicí. To znamená, že pokud je váš otec plešatý, můžete se vsadit, že se to stane i vám.

Svou roli však hrají i další faktory. Špatná strava a nedostatek vitamínů mohou vést k řídnutí horní části vlasů a zejména vitamíny B a C významně přispívají k růstu zdravých a plných vlasů.

Dále je tu stres, který kromě toho, že poškozuje vaše celkové zdraví tím, že vytváří hormonální nerovnováhu, může mít přímý negativní vliv na růst vašich vlasů. Není to jen proto, že si trháte vlasy z frustrace, ale také proto, že produkujete více hormonu kortizolu, který vás mění jak fyzicky, tak psychicky.

Sada proti vypadávání vlasů s biotinem a Capilia Longa
3 produkty pro řídké vlasy, jemné vlasy se sklonem k vypádávání
+15.000 recenzí
Běžná cena 999,00 Kč
Výprodejová cena 999,00 Kč Běžná cena 1.099,00 Kč
3 produkty pro řídké vlasy, jemné vlasy se sklonem k vypádávání

3 tipy, jak zabránit vypadávání vlasů

Prevence je vždy snazší než léčba, a pokud jde o vypadávání vlasů, není prevence ani tak obtížná. S pomocí 3 jednoduchých produktů, které se používají stejně snadno jako šampon, budete na cestě k prevenci vysokých spánků během chvilky. Když nebudete udržovat své auto, nakonec se porouchá. Totéž platí pro vaše vlasy a tyto produkty vaše vlasy posílí.

Australian Bodycare Sérum proti vypadávání vlasů

Sérum proti vypadávání vlasů od Australian Bodycare obsahuje přírodní účinnou látku Capilia Longa, která má klinicky prokázaný účinek na vypadávání vlasů. Sérum proti vypadávání vlasů obsahuje také přírodní Tea Tree olej, který bojuje proti bakteriím, a spolu s vitaminem Biotin poskytuje pokožce hlavy ty nejlepší podmínky a činí vaše vlasy silnějšími a pevnějšími.

Sérum proti vypadávání vlasů s biotinem a Capilia Longa
Sérum pro péči o vypadávání, jemné a řídnoucí vlasy
+15.000 recenzí
Běžná cena Od 399,00 Kč
Výprodejová cena Od 399,00 Kč Běžná cena
Sérum proti vypadávání vlasů s biotinem a Capilia Longa - Sérum pro péči o vypadávání, jemné a řídnoucí vlasy

Australian Bodycare Hair Loss Wash

Hair Loss Wash proti vypadávání vlasů od Australian Bodycare obsahuje jedinečnou kombinaci 100% přírodních olejů Capilia Longa a Tea Tree oleje, které společně vytvářejí ty nejlepší podmínky pro vaše vlasy, přičemž je klinicky prokázáno, že Capilia Longa má příznivý vliv na vypadávání vlasů.

Šampon proti vypadávání vlasů s biotinem a Capilia Longa
Tea Tree šampon proti vypadávání a řídnutí vlasů
+15.000 recenzí
Běžná cena Od 349,00 Kč
Výprodejová cena Od 349,00 Kč Běžná cena 649,00 Kč
Šampon proti vypadávání vlasů s biotinem a Capilia Longa -  Tea Tree šampon proti vypadávání a řídnutí vlasů

Australian Bodycare Spray proti vypadávání vlasů

Sprej proti vypadávání vlasů od Australian Bodycare obsahuje stejné účinné látky jako sérum a šampon, které pomáhají působit proti vypadávání vlasů. Sprej můžete použít po sprchování, ale můžete ho použít i na suché vlasy, což je skvělé pro dny, kdy sprchu vynecháte.

Sprej na vlasy pro ochranu jemných vlasů
Sprej pro péči při vypadávání vlasů, na řídké vlasy
+15.000 recenzí
Běžná cena 349,00 Kč
Výprodejová cena 349,00 Kč Běžná cena
Sprej na vlasy pro ochranu jemných vlasů - Sprej pro péči při vypadávání vlasů, na řídké vlasy

Jak používat produkty

Pro dosažení co největšího účinku doporučujeme používat tyto 3 produkty společně. Ne všechny najednou, ale tak, aby přirozeně zapadly do vašeho každodenního života. Je důležité zdůraznit, že většina lidí začne pozorovat výsledky po 12-20 týdnech.

Sérum: Každý den vmasírujte do pokožky hlavy a nechte působit. Sérum není třeba znovu vymývat a není nutné si před aplikací séra mýt vlasy. Zařaďte aplikaci séra do své večerní rutiny, aby účinné látky v séru mohly působit, zatímco spíte.

Šampon: Šampon používejte denně při sprchování. Šampon jemně vmasírujte do mokrých vlasů a pokožky hlavy a nechte jej působit 2 až 3 minuty, než jej opláchnete.

Sprej: Používejte po sprchování nebo na suché vlasy.

Proč si vybrat produkty Australian Bodycare proti vypadávání vlasů?

Společnost Australian Bodycare má více než 30 let zkušeností s vývojem produktů péče o pleť, které řeší problémy a které se prodávají v lékárnách a má rozsáhlé zkušenosti a odborné znalosti v oblasti péče o pleť.

Tyto zkušenosti a odborné znalosti využila při vývoji těchto 3 nových výrobků proti vypadávání vlasů, které jsou založeny na přírodních účinných látkách a přizpůsobeny těm, kteří chtějí vypadávání vlasů předcházet.

A za svými výrobky si stojí, protože na vše, co si zakoupíte v internetovém obchodě Australian Bodycare, získáte 100% záruku spokojenosti.

Sada proti vypadávání vlasů s biotinem a Capilia Longa
3 produkty pro řídké vlasy, jemné vlasy se sklonem k vypádávání
+15.000 recenzí
Běžná cena 999,00 Kč
Výprodejová cena 999,00 Kč Běžná cena 1.099,00 Kč
3 produkty pro řídké vlasy, jemné vlasy se sklonem k vypádávání