Anne Thestrup Meimbresse

Ověřila Anne Thestrup Meimbresse

Klinický farmaceut, lékárna Varde

Zde si můžete prohlédnout profil Anne »
Obsah:

Fakta

Nejlepším způsobem, jak se vyhnout červeným ránám po holení, je prevence. A nejlepším způsobem, jak těmto otravným otlakům po holení předcházet, je napadnout bakterie.

Proč se vám dělají podráždění od žiletek
Při holení se otevírají póry a vlasové folikuly, takže jsou náchylné k bakteriím. Jednoduše řečeno, bakterie způsobují zarůstání chloupků a červené, zanícené ranky po holení.


1. Před holením

Potřebujete vědět: 
Jde o to, abyste dobře začali. Pro oholení bez červených pupínků je zásadní, abyste použili intimní přípravek před holením s antibakteriálním účinkem, který účinně působí proti bakteriím v oblasti, kterou chcete oholit.

Nedělejte tuto chybu:

Přeskočení přípravných prací. Pokud se začnete holit, aniž byste odstranili bakterie, které způsobují červené pupínky, určitě se vám po holení objeví.


2. Během holení

Potřebujete vědět: 
Potřebujete gel na holení, který účinně bojuje proti bakteriím a usnadňuje holení. Gel spolupracuje s břity a zároveň se brání bakteriím, takže se z nich NEDĚLAJÍ červené boule. Žiletka způsobuje otevření vlasových folikulů, takže je důležité chránit se před bakteriemi i při intimním holení.

Nedělejte tuto chybu:
Nikdy se neholte na suché pokožce bez použití gelu na holení. Místo abyste po pokožce klouzali, budete ji tahat. Tím se pokožka potrhá a je náchylnější k bakteriím a zarudnutí.


3. Po holení

Musíte vědět: 
Po intimním holení musíte být k pokožce šetrní. Zde je vaše pokožka ještě citlivější než v této choulostivé oblasti. Proto se musíte ujistit, že své pokožce věnujete správnou péči. Používejte například Intim Balm od společnosti Australian Bodycare. Balzám pokožku hydratuje a vyživuje a díky tasmánskému pepři na seznamu přírodních složek můžete podrážděnou pokožku zklidnit a zklidnit. Pokožku posiluje a zanechává ji zdravou a silnou.

Nedělejte tuto chybu:
Neudělejte chybu a nezapomeňte na to nejdůležitější na konci. Po skončení holení zůstává prostor pro bakterie, pokud holení neukončíte ošetřením, jako je náš balzám Intim, který účinně působí proti bakteriím. Tím odstraníte poslední zbytky bakterií, které mohly způsobit červené hrbolky.


Jak dokončit výše uvedené 3 kroky

  1. Omyjte oblast přípravkem Intim Wash, abyste odstranili bakterie.
  2. Důkladně opláchněte vlažnou vodou.
  3. Naneste Intim Shave (gel na holení), počkejte jednu minutu a oholte se ve směru chloupků.
  4. Důkladně opláchněte vlažnou vodou.
  5. Po oholení naneste na oblast Intim Balm.

O produktech:

Intim Wash – 200 ml
Intim Wash využívá přírodní Tea Tree Oil, kyselinu mléčnou a vitamin C ze švestky kakadu, které poskytují účinnou ochranu proti zarudnutí, zarudnutí, zarůstání chloupků a dalším kožním problémům po intimním holení. Kyselina mléčná čistí a osvěžuje pokožku, zatímco antibakteriální účinek Tea Tree Oil působí proti bakteriím, které způsobují zarudnutí po intimním holení.

Intim Shave – 100 ml
Intim shave (gel na holení) obsahuje antibakteriální Tea Tree Oil, který bojuje proti bakteriím a udržuje pokožku po holení zdravou a čistou. Intim Shave je zcela průhledný gel na holení. Díky tomu máte lepší přehled o tom, kde se holíte. To znamená, že máte větší šanci vyhnout se bolestivým nehodám při intimním holení.

Intim Balm – 100 ml
Intim Balm snižuje riziko vzniku otlaků, zarůstajících chloupků a zarudnutí spojených s intimním holením. Balzám obsahuje přírodní účinné látky, jako je alantoin, tasmánský pepř a antibakteriální Tea Tree Oil, které účinně zabraňují nepříjemným pocitům po intimním holení.

Intimní produkty Australian Bodycare mají regulované pH pro intimní použití a jsou dermatologicky testovány, takže vás můžeme ujistit, že naše produkty jsou šetrné k pokožce - dokonce i pro osoby s citlivou pokožkou.

Sada na holení intimních partii
3 přípravky pro prevenci zarůstání chloupků, vyrážky po holení a pupínků
+16.000 recenzí
Běžná cena 799,00 Kč
Výprodejová cena 799,00 Kč Běžná cena 899,00 Kč
Sada na holení intimních partii  — 3 přípravky pro prevenci zarůstání chloupků, vyrážky po holení a pupínků