Anne Thestrup Meimbresse

Ověřila Anne Thestrup Meimbresse

Klinický farmaceut, lékárna Varde

Zde si můžete prohlédnout profil Anne »
Obsah:

Mezi produkty Australian Bodycare patří:

  • Obsahuje 100% přírodní složku Tea Tree Oil, která má vysokou farmaceutickou kvalitu.
  • Bezpečnost posuzována odborníky v nezávislé laboratoři
  • Dermatologicky testováno a hodnoceno jako šetrné k pokožce

Tea Tree Oil - čistě přírodní produkt

Čistý Tea Tree Oil, který se přidává do všech našich výrobků, pochází z Austrálie. Originální Tea Tree Oil pochází z čajovníku Melaleuca Alternifolia, který roste v jihovýchodní části Austrálie, kde je jedinečné klima.

Dnes se čajovníky pěstují i v jiných částech světa, ale původní olej s nejlépe doloženou kvalitou pochází ze stromů v Austrálii. Australian Bodycare proto používá pouze Tea Tree Oil z Austrálie, který je šetrný k pokožce a vysoce kvalitní.

Na olej, který používáme v našich výrobcích, máme vysoké nároky. Máme specifické specifikace, které musí čistý Tea Tree Oil, který používáme, splňovat na 100 %.

Proto dostáváme od našeho dodavatele podrobné informace o každé dodávce oleje, kterou obdržíme, abychom mohli zajistit, že olej splňuje naše vysoké standardy. Abychom si byli stoprocentně jisti kvalitou oleje, necháváme jej před přidáním do naší péče o pleť, která řeší problémy, také laboratorně analyzovat.

Čistý a přírodní Tea Tree Oil obsahuje vonné látky Limonene, Linalool a Geraniol, které se v oleji přirozeně vyskytují.

Více informací o Tea Tree Oil, jeho původu a blahodárných vlastnostech si můžete přečíst v článku zde.


Vysoká kvalita z Austrálie

Používáme pouze Tea Tree Oil z Austrálie. Tea tree, ze kterého se olej získává, se pěstuje i v jiných částech světa, včetně Asie a Afriky. Ve společnosti Australian Bodycare však používáme pouze olej získaný z čajovníku, který roste v Austrálii, protože si můžeme být jisti vysokou farmaceutickou kvalitou, díky níž je Tea Tree Oil vhodný pro použití v péči o pleť při řešení problémů.

Pouze v jedinečném a vlhkém podnebí jihovýchodní části Austrálie mají čajovníky optimální podmínky pro růst. Proto v našich výrobcích používáme pouze Tea Tree Oil z této části Austrálie.

Tea Tree Oil je hvězdou všech našich výrobků, a proto neděláme kompromisy v kvalitě. Při příjmu oleje jej sami testujeme, abychom se ujistili, že splňuje naše vysoké standardy.

Pokud se chcete dozvědět více o Tea Tree Oil a jeho původu v Austrálii, přečtěte si více zde.


Obsah Tea Tree Oil v australských produktech péče o tělo

Do výrobků přidáváme přesně takové množství Tea Tree Oil, které je potřeba k zajištění antibakteriálního a k pokožce šetrného účinku. Tea Tree Oil je tak účinný přírodní produkt, že i malé množství má velký význam.

Obsah Tea Tree Oil se v jednotlivých výrobcích liší. Výrobky obsahují až 2 % čistého a přírodního Tea Tree Oil, což zajišťuje účinnost výrobků na jednotlivé kožní problémy.


Bezpečné výrobky

Všechny kosmetické přípravky musí být před uvedením na trh podrobeny zákonnému posouzení bezpečnosti. Osoba, která posuzuje bezpečnost výrobků a podepisuje zprávu, musí mít akademický titul v oboru toxikologie, medicíny nebo podobném.

Posouzení bezpečnosti zahrnuje toxikologické posouzení každé složky, absorpci pokožkou, mikrobiologickou kvalitu atd.

Při posuzování bezpečnosti našich výrobků spolupracujeme s poradenskou společností Mediator, abychom zajistili splnění všech předpisů a požadavků. Naše hodnocení bezpečnosti a testy provádíme v nezávislých laboratořích, například Charles River ve Francii.

To znamená, že všechny výrobky jsou před uvedením na trh důkladně analyzovány a posouzeny jako bezpečné pro lidské zdraví.

U všech výrobků také provádíme dermatologický test, abychom zaručili, že jsou šetrné k pokožce a mohou je používat všechny typy pleti - dokonce i citlivá pokožka. 


Produkty šetrné k pleti pro všechny typy pleti

Můžete si být jisti, že naše výrobky jsou šetrné k pokožce. Výrobky Australian Bodycare jsou klasifikovány jako šetrné k pokožce v nezávislém dermatologickém testu, kterým procházejí všechny výrobky před uvedením na trh.

Dermatologický test zkoumá snášenlivost pokožky vůči kosmetickému výrobku a provádějí ho vyškolení dermatologové v nezávislém testovacím centru. Dermatologický test jsme si nechali provést mimo jiné v laboratoři Hamilton International.

Padesáti testovaným osobám různého věku, pohlaví a typu pleti (včetně 25 osob se suchou, atopickou a citlivou pletí) je vzorek výrobku umístěn na jejich pleť, která je poté na 48 hodin překryta náplastí. Pokud pokožka nereaguje, může být výrobek klasifikován jako šetrný k pokožce.

Všechny výrobky Australian Bodycare prošly dermatologickým testováním a jsou klasifikovány jako šetrné k pokožce. Vhodné i pro osoby s citlivou pokožkou.

Naše registrované stížnosti také jasně ukazují, že naše výrobky jsou vhodné pro všechny typy pleti. Registrujeme všechny přijaté reklamace a počet reklamací je velmi nízký. Jen velmi málo stížností se týká podráždění pokožky.

Podráždění pokožky nemusí být nutně způsobeno negativní reakcí na vonné látky Limonene, Linalool nebo Geraniol, které se přirozeně vyskytují v Tea Tree Oil, ale může být způsobeno také přecitlivělostí na ostatní složky výrobku.  


Chcete se dozvědět více?

Pokud se chcete ponořit do testů a analýz, které jsme nechali provést na našich produktech, najdete odkazy na ně zde. Jsou poměrně odborné, takže pokud vás zajímá pouze jejich přečtení, najdete zde také odkaz na závěry.

Vždy nás můžete kontaktovat na adrese info@australian-bodycare.com. Rádi vám zodpovíme vaše dotazy, pokud si nebudete něčím jisti. Na dotazy zákazníků odpovídáme všechny pracovní dny, takže se vám ozveme rychle.

Koncentrovaný Tea Tree Oil na kožní problémy
100% přírodní a neředěný Tea Tree Oil z Austrálie
+15.000 recenzí
Běžná cena Od 199,00 Kč
Výprodejová cena Od 199,00 Kč Běžná cena 1.049,00 Kč
Koncentrovaný Tea Tree Oil na kožní problémy - 100% přírodní a neředěný Tea Tree Oil z Austrálie