Anne Thestrup Meimbresse

Ověřila Anne Thestrup Meimbresse

Klinický farmaceut, lékárna Varde

Zde si můžete prohlédnout profil Anne »
Obsah:

1. Zbavte se bakterií

Nejlepším způsobem, jak se vyhnout červeným ránám po holení, je prevence. A nejlepším způsobem, jak těmto nepříjemným otlakům předejít, je napadnout bakterie.

Při holení se otevírají póry a vlasové folikuly, které jsou tak náchylné k bakteriím. Jednoduše řečeno, bakterie jsou zodpovědné za zarůstající chloupky a červené, zanícené ranky po holení.

Klíčem k tomu, abyste se vyhnuli červeným hrbolkům, je proto používání antibakteriálních přípravků, které účinně působí proti bakteriím na pokožce před holením, během něj i po něm.

Ve společnosti Australian Bodycare jsme připravili kompletní sadu produktů, které stejně jako všechny naše ostatní výrobky obsahují Tea Tree Oil, který má silné antibakteriální vlastnosti.

Balení obsahuje jeden přípravek před holením, jeden gel na holení a jeden přípravek po holení, takže můžete začít účinně chránit svou pokožku před i po holení, kde je pleť obzvláště citlivá.


2. Neholte se proti růstu chloupků

Při intimním holení si mnoho lidí přeje důkladné a hladké oholení. Proto se holí jak po směru, tak proti směru. Vždy však pamatujte na to, že se máte holit PO směru chloupků a NIKDY proti směru chloupků. Pokud se budete holit proti směru chloupků, budete pokožku příliš trhat, což bude mít za následek nerovnoměrné intimní oholení. Při holení kůži lehce přidržujte, ale ne natolik, abyste ji tahali.

Při holení je také důležité používat kvalitní přípravek, který holení usnadňuje. Zde můžete použít gel na holení od společnosti Australian Bodycare. Gel funguje ve spojení s břity a zároveň brání bakteriím, aby se mohly vyvinout červené hrbolky. Žiletka způsobuje otevření vlasových folikulů, proto je důležité se při intimním holení chránit před bakteriemi.

Pokud se vám oholení nezdá dostatečně důkladné, opláchněte gel vodou, naneste novou vrstvu a postup opakujte.

Gel na holení intimních partii proti pupínkům
Gel na holení působí proti zarůstání chloupků a podráždění
+15.000 recenzí
Běžná cena Od 299,00 Kč
Výprodejová cena Od 299,00 Kč Běžná cena
Gel na holení intimních partii proti pupínkům - Gel na holení působí proti zarůstání chloupků a podráždění

3. Vyhněte se těsným kalhotám a spodnímu prádlu.

Důležité je také šetrné zacházení s pokožkou po intimním holení. Zde je vaše pokožka ještě citlivější než v této choulostivé oblasti. Proto se musíte ujistit, že své pokožce věnujete správnou péči. Používejte například přípravky po holení od Australian Bodycare. Přípravek po holení pokožku hydratuje a vyživuje a díky tasmánskému pepři na seznamu přírodních složek přípravku můžete podrážděnou pokožku zklidnit a zklidnit. Pokožku posiluje a zanechává ji zdravou a silnou.

Po intimním holení je také dobré vyhnout se těsným kalhotám a spodnímu prádlu. Pokožce neprospívá, když je uzavřena v přiléhavých syntetických tkaninách, takže to nejlepší, co můžete udělat pro zachování dobrého oholení, je nosit volné bavlněné prádlo, které umožňuje citlivé oblasti dýchat.

Balzám po holení proti pupínkům
Balzám proti zarudnutí a zarůstání chloupků po holení intimních partii
+15.000 recenzí
Běžná cena Od 299,00 Kč
Výprodejová cena Od 299,00 Kč Běžná cena
Balzám po holení proti pupínkům - Balzám proti zarudnutí a zarůstání chloupků po holení intimních partii

4. V případě nehody

Zapomněli jste chránit svou pokožku před bakteriálním napadením a zůstaly vám červené ranky po holení? Jakmile dojde k poškození, potřebuje vaše pokožka čas na zhojení. Proto byste se neměli holit na červených hrbolcích. Pokud to uděláte, infekce z hrbolků se rozšíří na pokožku a vy jich budete mít ještě více. Proto byste měli před holením počkat, až se kůže zahojí.

Mezitím můžete proces urychlit hydratací pokožky pomocí přípravku po holení Australian Bodycare, který můžete použít, abyste při příštím holení předešli červeným otlakům. Čím čistší pokožku udržujete, tím lepší podmínky má k rychlému hojení.


Jak se pomocí správných přípravků vyhnout poraněním od žiletky, zarůstajícím chloupkům a červeným pupínkům:

  1. Omyjte si oblast obličeje přípravkem Intim Wash, abyste odstranili bakterie.
  2. Důkladně opláchněte vlažnou vodou.
  3. Naneste Intim Shave Gel, počkejte jednu minutu a oholte se ve směru chloupků.
  4. Důkladně opláchněte vlažnou vodou.
  5. Na oblast po holení naneste Intim Balm.

O produktech:

Intim wash– 200 ml
Před holením používá přírodní Tea Tree OiL, který poskytuje účinnou ochranu proti zarudnutí, zarudnutí, zarůstání chloupků a dalším problémům s pokožkou po intimním holení. Antibakteriální účinek Tea Tree Oil působí proti bakteriím, které způsobují zarudnutí po intimním holení.

Intim shave gel – 100 ml
Gel na holení obsahuje antibakteriální Tea Tree Oil, který bojuje proti bakteriím a udržuje pokožku po holení zdravou a čistou. Gel na holení je zcela průhledný gel na holení. Díky tomu máte lepší přehled o tom, kde se holíte. Máte tak větší šanci vyhnout se bolestivým nehodám při intimním holení.

Intim balm – 100 ml
Po holení snižuje riziko vzniku otlaků, zarůstajících chloupků a zarudnutí spojených s intimním holením. Balzám obsahuje přírodní účinné látky, jako je alantoin, tasmánský pepř a antibakteriální Tea Tree Oil, které účinně zabraňují nepříjemným pocitům po intimním holení.

Výrobky Australian Bodycare jsou dermatologicky testovány, takže vás můžeme ujistit, že naše výrobky jsou šetrné k pokožce - i pro osoby s citlivou pletí.

Sada na holení intimních partii
3 přípravky pro prevenci zarůstání chloupků, vyrážky po holení a pupínků
+15.000 recenzí
Běžná cena 799,00 Kč
Výprodejová cena 799,00 Kč Běžná cena 899,00 Kč
Sada na holení intimních partii  - 3 přípravky pro prevenci zarůstání chloupků, vyrážky po holení a pupínků